SZC logo

Gyulai Szakképzési Centrum

OM kód: 203069/030 | 5510 Dévaványa, Mezőtúri út 2.

Intézmény logo

Gyulai SZC Dévaványai Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek

2024. máj. 2.


Schwarcz Júlia,oktató

    Kiállítás a jubileum jegyében

    A ballagásra készülve oktatók és diákok még egy kellemes csapatépítő foglalatosságot is beiktattak:a jubileumi kiállítás anyagát gyűjtötték össze, rendezték a plakátokat, serlegeket,képeket,emlékeket. A kilencedikesek megszeppenve nézték a versenyekről elhozott kupákat , a régi fotókat,amelyeken a most már lombos fák még kis csemeteként érkeztek az új iskolaépület udvarára. Elrohant 25 év… A múlt emlékeiből és a jelen szép pillanataiból  építjük a jövőnket

    Kiállítás a jubileum jegyében

    Kiállítás a jubileum jegyében

    A ballagásra készülve oktatók és diákok még egy kellemes csapatépítő foglalatosságot is beiktattak: a jubileumi kiállítás anyagát gyűjtötték össze, rendezték a plakátokat, serlegeket, képeket, emlékeket. A kilencedikesek megszeppenve nézték a versenyekről elhozott kupákat , a régi fotókat, amelyeken a most már lombos fák még kis csemeteként érkeztek az új iskolaépület udvarára. Elrohant 25 év… A múlt emlékeiből és a jelen szép pillanataiból  építjük a jövőnket.

    Jubileumi kiállításunkat ballagási ünnepségünk után nyitjuk meg. Szeretnénk hinni, hogy meghívott vendégeinkben is szép emlékeket idéznek fel a tárlat anyagai.

    Schwarcz Júlia, oktató

     

     

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Angol érettségi

    Angol érettségi

    Újabb nap újabb megmérettetés! 180 percig tartott az izgalom az angol nyelvi érettségin. Tanulóink izgatottan várták ezt a próbatételt is. A négy különböző szakaszból álló vizsgán szinte egységesen a hallás utáni szövegértést tartották a legnehezebbnek, többségében azonban sikeresnek érezték a feladatok megoldását.

    2024. máj. 10.


    Bodnár Károly oktató

    Május 6-án startoltak az idei érettségi vizsgák

    Május 6-án startoltak az idei érettségi vizsgák

    Középiskolánkban magyar nyelv és irodalommal kezdtek a jelöltek. 240 perc állt a diákok rendelkezésére, amivel maximum 100 pontot szerezhetnek.

    2024. máj. 7.


    Schwarcz Júlia, magyartanár

    Jubileumi kiállítás

    Jubileumi kiállítás

    ,,Tetteidnek tudjál örülni,/más tetteit tudd megbecsülni.” (Wolfgang Goethe) Ballagási ünnepségünk után meghívott vendégeink jubileumi kiállításunkat tekintették meg, melynek anyagait 25 év emlékeiből, munkaanyagaiból, fotóiból válogattuk össze.

    2024. máj. 7.



    Partnereink

    SZC logo

    Gyulai Szakképzési Centrum


    Gyulai SZC Dévaványai Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

    5510 Dévaványa, Mezőtúri út 2.

    Telefon: 06-66/585-110

    E-mail: devavanya@gyszc.hu

    OM azonosító: 203069/030

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002065


    2024Gyulai SZC Dévaványai Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium